I CAN ICON | UVJETI KUPNJE
323
page-template-default,page,page-id-323,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

UVJETI KUPNJE

Dobrodošli na www.icanicon.eu, na stranicu nove ere jakni. Ova web stranica / web trgovina je vlasništvo „I can Icon j.d.o.o.“ Voljeli bismo Vas informirati, kako prilikom naručivanja naših artikala sa web trgovine, Vi pristajete na naše uvjete kupnje, i od ove točke kada kažemo ‘mi’ ili ‘naše’, mislimo na „I can Icon j.d.o.o“.

 

PODACI O FIRIMI:
I CAN ICON j.d.o.o.
ZIRO RACUN: HR8023400091110814271
OIB: 48771557544
Adresa: Murska 48, Donji Kraljevec 40320

 

I can Icon svojim vjernim kupcima nastoji pružiti najbolju, najjednostavniju, svakome razumljivu stranicu i iskustvo, ali i kad se najbolje trudite i želite najbolje, dolazi do problema, stoga molim Vas da uvijek imate na umu, kakav god problem da se dogodi, ukloniti ćemo ga u najkraćem mogućem roku, te za Vas, prema najpovoljnijim mogućim uvjetima. 
Vjerujemo da još jedan problem u Vašem životu nije potreban, stoga ukoliko smo Vam ga mi priuštili, molim Vas da odmah nazovete broj telefona +385989169210 ili e-mail info@icanicon.eu i isti će biti u najkraćem mogućem roku riješen.

 

Kako su I can Icon proizvodi jedinstveni, molimo Vas da imate razumijevanja ukoliko boja, tekstura materijala na slici nije 100% istovjetna boji koja Vam je stigla na adresu, iz razloga što želimo da svaki naš kupac, naša Ikona, bude i ostane jedinstveni individualac. Također može doći do razlike u bojama zbog razlike u monitorima vlasnika kompjutora.

 

NARUČIVANJE
Prije nego napravite prvu narudžbu potrebno se registrirati i ulogirati kako bi Vam potvrda o kupnji artikla mogla doći na e-mail adresu, te da tako imate dokaz narudžbe. To možete jednostavno napraviti posjetom ovog linka https://www.icanicon.eu/my-account. Svakome je dopušteno imati po jedan korisnički račun.
Vrlo rijetko, ako nam tehnologija zakaže, možemo napraviti iskrenu pogrešku, Vaša narudžba može biti neuspješna. Iako nas ne možete kriviti za to, učinit ćemo sve što možemo kako bi razriješili problem i učinili Vas zadovoljnima.

 

Nakon što je Vaša narudžba prihvaćena, sve što morate napraviti je platiti iznos koji vidite na kraju izvršene narudžbe. Nakon uspješno izvršene narudžbe na adresu Vaše elektroničke pošte koju ste koristili prilikom registracije na našoj web trgovini stiže poruka od info@icanicon.eu sa Vašom narudžbom.

 

Živite u Hrvatskoj?
Ekskluzivne, jedinstvene proizvode možete naručiti i telefonskim putem na broj +385989169210 ili putem elektroničke pošte na info@icanicon.eu. Ukoliko naručujete telefonskim putem ili elektroničkom poštom, proizvod možete platiti transakcijom novca (internet bankarstvom ili općom uplatnicom) i kreditnom karticom te PayPal-om. Nakon vidljive uplate ili poslane potvrde o plaćanju na e-mail info@icanicon.eu, proizvod će biti poslan na navedenu adresu na uplatnici, stoga Vas molimo navedite točnu adresu na uplatnici.

 

ZAPRIMANJE NARUDŽBE I VRIJEME DOSTAVE

Bez obzira na način plaćanja Vaše narudžbe, iste se zaprimaju po uplati ili odabiru načina plaćanja klikom kreni na plaćanje-naručite, te se isporučuju u roku od cca. dva tjedna od dana narudžbe. Nakon plaćanja Vaše narudžbe na e-mail dolazi Vam potvrda narudžbe. Naručivanje putem naše web trgovine, obvezuje Vas da naručene proizvode preuzmete. Iako možda zvuči ozbiljno, ali te ste proizvode i naručili. Ako želite otkazati narudžbu ili želite vratiti proizvod niže u tekstu pročitajte OTKAZIVANJE NARUDŽBI I POVRAT.

U najboljoj namjeri, smatramo da, ako se kupac ponaša suprotno od navedenih uvjeta zadržavamo pravo otkazivanja narudžbe. Ovo uključuje neuspjele naplate naručenih proizvoda ili zlouporabu naše web trgovine u bilo kojem smislu.

 

DOSTUPNOST PROIZVODA
Svi naši proizvodi jedinstveni i zato, ponekad se može dogoditi da neke od naručenih proizvoda ne možemo dostaviti. Bez obzira, ne brinite se ponudit ćemo Vam alternativu, tj. nećete uopće biti u mogućnosti naručiti proizvod, ukoliko Vam ga ne možemo dostaviti. U svakom slučaju o tome ćemo Vas na vrijeme obavijestiti telefonom ili mailom.

 

NAČINI PLAĆANJA
KREDITNIM KARTICAMA (Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Diners)
POUZEĆEM ( plaćate dostavnoj službi po primitku paketa)
TRANSAKCIJOM NOVCA ( Internet bankarstvom ili općom uplatnicom – pogledaj primjer uplatnice )
PAYPAL( Putem Vašeg PayPal računa email nalogom. PayPal servis u ovom trenutku ne prihvaća plaćanje u Kunama, te će iz tog razloga kupovna cijena za PayPal plaćanje biti konvertirana i naplaćena u Eurima. Upozoravamo da kod same naplate kreditne kartice u Kunama, od strane PayPal servisa, može doći do značajnijih tečajnih razlika. I can Icon j.d.o.o. nije odgovoran, niti snosi mjenjačke troškove koje PayPal naplaćuje svojim korisnicima kod konverzije Eura u Kune. )

JAVITE NAM SE
Narudžbe primamo i telefonskim putem od ponedjeljka do petka 15:00 do 21:00 sat. Osim što primamo narudžbe tu smo za Vas uvijek za pomoć oko odabira proizvoda koji odgovara Vašim potrebma. Javite nam se na e-mail info@icanicon.eu ili putem Facebooka privatnom porukom, ili pak telefonom +385989169210. Stojimo Vam na raspolaganju!

 

CIJENE
Sve cijene na našoj web trgovini su izražene u Hrvatskoj Kuni( kn) i u Euru (€) i uključuju PDV. U najboljoj namjeri trudimo se da budemo uvijek točni, ali ponekad se može potkrasti pogreška, no ne brinite ukoliko je cijena prilikom naručivanja na našoj web trgovini bila veća od ispravne biti ćete obaviješteni o tome i razlika će Vam biti vraćena. No, ako je cijena proizvoda bila manja o tome ćemo Vas obavijestiti o ispravnoj cijeni i pitati prihvaćate li narudžbu po ispravnoj cijeni. Ukoliko to ne želite narudžba neće biti poslana. Tako je pošteno za obje strane.

 

KUPNJA VEĆIH KOLIČINA
I can Icon prodaje svoje artikle samo za osobnu upotrebu, u svoje ime, a ne za preprodaju.
Za kupnju I can Icon proizvoda iznad 4.500,00 HRK ili 5 i više istog proizvoda (ne vezano za veličinu pakiranja) molimo nazovite nas, rado ćemo Vam pomoći prilikom kupnje u skladu s praksom kupnje na veliko.

 

OTKAZIVANJE NARUDŽBI
Ako želite otkazati narudžbu, kontaktirajte nas na info@icanicon.eu ili telefonom na +385989169210.

 

PRIGOVORI
U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni možete nam uputiti prigovor.
Pisani prigovor možete nam poslati putem pošte (Murska 48, Donji Kraljevec, 40323) , faxa (040655-535) ili putem elektroničke pošte na info@icanicon.eu. Radi što bržeg utvrđivanja konkretne narudžbe na koju imate prigovor, u prigovoru navedite broj narudžbe ili svoje korisničko ime. Potvrdit ćemo Vam primitak prigovora pisanim putem bez odgađanja, a odgovor Vam sukladno Zakonu mora stići u roku od 15 (petnaest) dana od dana zaprimljenog prigovora.

 

REKLAMACIJA PROIZVODA, POVRAT I ZAMJENA
Ugovor koji Krajnji korisnik sklapa s I can Icon za kupoprodaju artikla je jednokratan ugovor o kupoprodaji proizvoda koji je konzumiran isporukom robe ili usluge od strane I can Icon j.d.o.o. te izvršenim plaćanjem od strane Krajnjeg korisnika, u slučaju da ne bude raskinut. Ovi Opći uvjeti poslovanja sastavni su dio Ugovora o kupoprodaji između I can Icon j.d.o.o. i kupca.

 

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno isporuke zadnjeg proizvoda iz narudžbe.
Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti ovdje.

 

U slučaju jednostranog raskida ugovora postupat ćemo prema Zakonu o zaštiti potrošača. Povrat plaćenog izvršit ćemo Vam transakcijom novca na račun nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora. Kupac je prema Zakonu o zaštiti potrošača dužan snositi izravne troškove povrata robe ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora, a ukoliko kupac želi može se obratiti I can Icon j.d.o.o. na -385989169210 ili mail adresu info@icanicon.eu radi pribavljanja obavijesti o načinu, mogućnostima i uvjetima vraćanja proizvoda od strane I can Icona.

 

U slučaju reklamacije proizvoda ili nekog nedostatka na njima, postupit ćemo kako nalažu odredbe Zakona o obveznim odnosima o odgovornosti za materijalne nedostatke. Učinit ćemo sve da ostanete sretni i jedinstveni u odjeći I can Icon-a, jer nama je u interesu da je kupac zadovoljan i da s ponosom nosi jedinstveni primjerak naše jakne.

 

Primljena roba se može vratiti i zamijeniti za drugu veličinu ili artikl ukoliko je cijena jednaka. Ukoliko je cijena različita molimo Vas da koristite uvjete REKLAMACIJA PROIZVODA, POVRAT I ZAMJENA, roba se može vratiti i zamijeniti u slučajevima:
– ako je isporučena roba koju kupac nije naručio
– ako je isporučena roba ne nošena
– ako isporučena roba ima grešku ili vidljiva oštećenja koja nisu nastala u transportu.

 

Naručenu robu možete zamijeniti za drugu samo u slučaju gore navedenih slučajeva. Trošak vraćanja robe i ponovnog slanja plaćate sami.

 

PRIVATNOST I ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA
Vaše ćemo osobne podatke koristiti isključivo za uspješno provođenje narudžbe. Ako želite biti u toku sa svim novostima u svakom trenutku jednostavno se možete prijaviti na naš newsletter popunjavajući prijavnicu na našoj web trgovini, prilikom registracije.

 

Ako u bilo kojem trenutku poželite prestati primati naš newsletter, to možete vrlo jednostavno napraviti jer na dnu svakog poslanog postoji link za ispis sa istoga ili odjavom na info@icanicon.eu