I CAN ICON | JEDAN OD NAČINA KAKO NOSITI “I CAN ICON” TORBICU
1148
post-template-default,single,single-post,postid-1148,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

JEDAN OD NAČINA KAKO NOSITI “I CAN ICON” TORBICU

JEDAN OD NAČINA KAKO NOSITI “I CAN ICON” TORBICU

“I CAN ICON” BRAND JE PUNO VIŠE OD MODE

 


“I CAN ICON” modni brand nudi promišljen, funkcionalan, a opet zanimljiv i jedinstven sistem nošenja odjeće u kombinaciji s torbicama. Brand je osmislio “prevenciju” od krađa torbica, ujedno ponudio opciju da su Vaše ruke uvijek slobodne. Džepovi na haljinama i odijelima tada služe samo za modno poziranje, a sve najpotrebnije stvari su konstantno uz Vas- u “I CAN ICON” torbici!

Uz “I CAN ICON” 1. kolekciju za izlazak ste spremni za manje od 30 minuta, i od toga 28 minuta odlazi na šminkanje i frizuru!

IconicA haljina i svaka jakna hrvatskog modnog branda na lijevom ramenu s prednje i stražnje strane sadrži metalne dijelove na koje se pričvršćuje torbica s odgovarajućim kopčama. Također se na metalne dijelove mogu pričvrstiti i razni drugi modni dodaci. “I CAN ICON” torbicu je moguće nositi i na regularan način, jer uz nju dobivate metalni dio koji spaja kopče i dobiva se običan remen. Također može biti i pismo torba za posebne prigode jer se ramen može kompletno skinuti.

U prilogu Vam predstavljamo jedan od načina nošenja “I CAN ICON” torbica.

ORIGINALAN NAČIN:

MediaThumbnailHandler.ashx

Dare torbica

IconicA torbica

Torbice su dostupne na web shopu I CAN ICON modnog branda

LOOKBOOK 2017- by 1. hrvatski modni portal- MODA HR

icon x moda.hr